Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

isagenix ionix supreme

Ionix® Supreme

We noemen Ionix® Supreme ‘het antwoord van moeder natuur op welzijn’. Haal het beste uit haar plantaardige en gerichte ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt om je te helpen gefocust te blijven en je dag te door te komen. Dank haar, niet ons, voor dit voedingsrijke botanische elixer.

  • Op natuurlijke wijze aanpassen. Een unieke mix van krachtige plantaardige ingrediënten zoals hibiscusbloem, wolfsbes, schisandra en eleuthero.
  • Met zorg gekozen. Elk plantaardig en gericht ingrediënt is gekozen vanwege zijn rol bij het ondersteunen van fysieke en mentale prestaties.
  • Gebaseerd op onderzoek. Er is ontdekt dat unieke plantaardige ingrediënten de lichaamsfuncties onder stress helpen normaliseren, onze mentale en fysieke prestaties helpen verbeteren en vermoeidheid verminderen wanneer ze dagelijks worden geconsumeerd.
  • Eeuwenoude ingrediënten. Afkomstig van planten die al eeuwenlang worden gebruikt in Ayurveda en de traditionele Chinese geneeskunde.
ionix supreme isagenix ingredienten

Isagenix Ionix Supreme Ingrediënten

Natural Ingredients
Wolfsbes
Het supervoedsel vol met vitaminen en mineralen dat al eeuwenlang wordt gebruikt ter ondersteuning van de lever, nieren en ogen.
Eleuthero Root
Eleuthero
Wees energiek, zonder dip. Eleuthero is afkomstig uit Noordoost-Azië en wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde als een natuurlijke remedie voor het verminderen van vermoeidheid.
Ginseng
Schisandra
Een echte allrounder. Dit multifunctionele plantaardige middel is in verband gebracht met verbeterde nauwkeurigheid op het werk en het verminderen van vermoeidheid en uitputting.
Eleuthero Root
Essentiële vitaminen
Slokje of een shotje? Wat je ook drinkt, je krijgt elke dag in elke portie een boost van vitamine B12 en B6, zink en niacine.
×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?