Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

xango reserve kopen isagenix

Isagenix Xango® Reserve

De zoete en pittige Xango Reserve is een volledig natuurlijke vruchtendrank die de algemene gezondheid van je lichaam en je welzijn ondersteunt met behulp van het aan voedingsstoffen rijke superfruit mangosteen.

  • Voedingsrijk. Rijk aan plantaardige voedingsstoffen en fytonutriënten ter ondersteuning van de algemene gezondheid en welzijn.
  • Geen verspilling. Gemaakt van een puree van de volledige mangosteenvrucht, inclusief de schil, het vruchtvlees en de zaden.
  • Ter ondersteuning van de algemene gezondheid en welzijn. Drink dagelijks van je superfruitsap voor de beste resultaten.
  • Volledig natuurlijk. Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.
  • Natuurlijk zoet. De zoetheid komt van natuurlijk fruit, met absoluut geen toegevoegde suiker.
xango reserve ingredienten Isagenix

Wat zit in Xango Reserve?

Mangosteen
Dit superfruit, oorspronkelijk afkomstig uit Zuidoost-Azië, zit boordevol essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen en een hoge concentratie polyfenolen. Dat het heerlijk is, helpt natuurlijk ook.
Premium vruchtensap
Een volledig natuurlijk vruchtensapconcentraat van appel, druif, peer, bosbes, framboos, aardbei, kers en veenbes maakt deze drank o zo lekker en boordevol voedingsstoffen.
 

Hoe innemen?

Neem 1x 30ml Xango Reserve per dag in voor onderhoud. Bij ziekte, ontstekingen, neem 3x 30ml per dag in. Na openen bewaren in de koelkast. Fles Xango schudden voor gebruik.

Xango Reserve FAQ:

Een portie is tussen de 30-60 ml, en wij raden tot drie porties per dag aan. Zoals de meeste drankjes wordt Xango Reserve best gekoeld geserveerd, dus bewaar na opening in de koelkast en schud voor elk gebruik. Na openen is de fles 30 dagen houdbaar.

Degenen die al Isagenix-producten gebruiken, kunnen Xango aan hun shake toevoegen of ervan genieten als een andere functionele drank voor tijdens de Shake- en Cleanse-dagen. Mag gecombineerd worden met de Isagenix Collagen Elixir.

Xango Reserve gebruikt alle delen van de mangosteenvrucht - de bladeren, de zaden en het vruchtvlees. En omdat Xango zo'n gevestigd mangosteenproduct is, kunnen we gebruik maken van de beste locaties en teeltomstandigheden voor onze aankopen. Bovendien wordt er na de oogst voor gezorgd dat alle natuurlijke voedingsstoffen en polyfenolen intact blijven. Dit houdt onder meer in dat de bladeren van het fruit in de schaduw worden gedroogd zodat de voedingsstoffen maximaal worden vastgehouden. En omdat alle delen van de vrucht samen worden gepureerd, profiteer je van alle voordelen van mangosteenvoeding.

Mangosteen is een heerlijke vrucht die oorspronkelijk afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Mangosteen wordt vaak beschouwd als een superfruit vanwege de rijkdom aan voedingsstoffen - het zit boordevol essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen, en heeft een hoge concentratie polyfenolen, die kunnen fungeren als antioxidanten in het lichaam en die ons helpen gezond te blijven.

Een specifieke soort van deze antioxidanten zijn xanthonen en dat maakt mangosteen zo bijzonder: in de meeste vruchten en groenten worden deze antistoffen niet aangetroffen. Xanthonen en mangosteen zijn uitgebreid bestudeerd in de menselijke voeding en gezondheid, en het onderzoek spreekt voor zich! Twee studies van de Ohio State University hebben aangetoond dat de consumptie van mangosteendranken in verband kan worden gebracht met een verhoogde antioxidantcapaciteit (1, 2), en andere studies hebben ook gunstige effecten op markers van het immuunsysteem aangetoond (2, 3).

Stel je de combinatie van een druif en een aardbei voor, en je komt in de buurt van de heerlijke zoetzure smaak van mangosteen. Dit wordt dan gecombineerd met vruchtensapconcentraten van appel, druif, peer, bosbes, framboos, aardbei, kers en veenbes. En de heerlijke smaak en zoetheid komen van de natuurlijke vruchten - er zitten geen toegevoegde zoetstoffen in Xango.

Xango Reserve is ontworpen voor volwassenen. Wij raden zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aan hun arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken. Xango bevat ontzettend veel antioxidanten en werkt ontsteking remmend.

Xango haalt zijn naam van twee woorden “xan” komt van “XANthonen” en “go” komt van “manGOsteen”.

Xanthonen zijn krachtige, biologische actieve bestanddelen, ook gekend als fytonutriënten, gevonden in de mangosteen.

Xango bevat geen toegevoegd suikers of zoetstoffen maar is van nature zoet door de sappen van de vruchten. Eén portie Xango bevat slechs 15 kcal.

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?