Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Nootropic Elixir kopen

Nootropic Elixir

Heb jij wel eens van die dagen dat je je gewoon niet kunt concentreren? Ja, wij ook. Nootropic Elixir is ontworpen om het geheugen, de focus en de alertheid* te ondersteunen, zodat je hersenen hun volledige potentieel kunnen bereiken. Voed je focus en concentreer je op de belangrijke momenten van het leven.

Noötropica zijn ingrediënten die de cognitieve functie ondersteunen, zoals je geheugen, concentratie en alertheid. Ze stimuleren de neurotransmitters en hersengolven die cognitieve prestaties ondersteunen. Dit kan je hersenen helpen, om te gaan met zaken als vermoeidheid, uitstelgedrag en concentratieproblemen.

  • Verbeterd vermogen om afleidingen te blokkeren en je productiviteit en creativiteit* te verhogen, zodat je je doelen kunt bereiken.
  • Helpen om cognitieve functies zoals denken, geheugen, alertheid en directe concentratie te verbeteren.
  • Volledig natuurlijke combinaties van botanische en plantaardige voedingsstoffen die speciaal zijn ontworpen om cognitieve prestaties te ondersteunen.
  • Een prachtig vormgegeven, elegant, kant-en-klaar elixer boordevol scherpe cranberrysmaken en sappige druivensmaken in een recyclebare glazen fles.

*Groene thee draagt bij aan het optimaliseren van de geheugenfunctie en concentratie. Cafeïne en catechines in groene thee helpen je om alert te blijven en verfrissen lichaam en geest.

nootropic elixir ingredienten

Wat zit in Nootropic Elixir?

Groene thee-extract
80 mg plantaardige energie ter ondersteuning van mentale focus, besluitvorming en werkgeheugen*. Wij doen mee!
Amla
Ook wel bekend als Indiase kruisbes. Hoe dan ook, in de Ayurveda en de kruidengeneeskunde vertrouwt men al meer dan 5000 jaar op deze botanische plant vanwege zijn positieve effect op de cognitieve gezondheid en vitaliteit.
Fosfatidylserine
Dit indrukwekkende ingrediënt verdient een ingewikkelde naam. Onderzoek heeft aangetoond dat fosfatidylserine helpt bij het verbeteren van het geheugen en de cognitieve functie, evenals de focus en concentratie.
Postelein-extract
Dit extract vol fytonutriënten, afkomstig uit India en Perzië, wordt nu wereldwijd geconsumeerd ter ondersteuning van de gezondheid van de hersenen****.
Rode biet-extract
Bekend om zijn natuurlijke componenten die de algehele doorbloeding en zuurstoftoevoer ondersteunen ter verbetering van mentale/hersenprestaties.

Kenmerken van Nootropic Elixir:

  • Een scherper mentaal randje
  • Ondersteunt on-demand focus voor cognitieve prestaties
  • Biedt langdurige ondersteuning voor de gezondheid van de hersenen
  • Ready to drink, een botanisch lekker drankje
  • 30 dagen tevredenheidsgarantie of money-back.

Deze Nootropic Elixir gaat als brandstof dienen voor je focus. Nadat je dit gedronken hebt gaat je hersenkracht ondersteund worden. Deze botanische drank is ontworpen om bij elke levenssstijl te passen en biedt cognitieve prestaties wanneer je dat maar wilt. Langdurige hersengezondheid wanneer je het nodig hebt!

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?