Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Isagenix BEA Biotics Ginger

Isagenix BEA™ Biotics met Ginger

Moderne dagelijkse diëten en levensstijlen kunnen het moeilijk maken om de spijsvertering goed te ondersteunen. BEA™ Biotics is een cafeïnevrije bruisende drank met ginger, vol natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je darmen. Perfect voor een boost op elk moment van de dag.

  • Ondersteunt de spijsvertering en een gezond darmflora.
  • Verrijkt met probiotica, aloë vera, appelazijn en gember.
  • Biedt adaptogene voordelen van Amerikaanse ginseng-, shiitake- en maitake-paddenstoelen.
  • Natuurlijk cafeïnevrij met 25 calorieën.
  • Biedt een goede bron van vezels (14% ADH per portie).
  • Geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen.

Ingrediënten Bea Ginger Biotics

BEA Biotics ingrediënten


Probiotica dragen bij aan het welzijn van de spijsvertering en hebben een positieve impact op de gemeenschap van microben waaruit uw darmflora bestaat.


Appelazijn. Een gefermenteerd, functioneel ingrediënt dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en goede darmbacteriën te bevorderen.


Shiitake- en Maitake-paddenstoelen: deze functionele superfood-adaptogenen zijn rijk aan bètaglucanen en worden al honderden jaren gebruikt om het welzijn te ondersteunen en om incidentele stress te helpen verminderen.


Aloë Vera: bevat gunstige verzachtende eigenschappen waarvan bekend is dat ze een goede spijsvertering en een gezonde darmfunctie ondersteunen.


Prebiotische plantenvezels: inuline en tapiocavezels helpen de spijsvertering en metabolische gezondheid te ondersteunen.


Ginseng: een adaptogeen dat op natuurlijke wijze de vitaliteit verhoogt en de mentale focus en helderheid kan helpen verbeteren.

BĒA Biotics is een heerlijke, natuurlijk cafeïnevrije licht bruisende drank met voordelen voor de darmgezondheid en het welzijn van de spijsvertering, versterkt met adaptogenen en plantaardige ingrediënten.

BĒA Biotics is een voedingssupplement dat ideaal is voor volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder die een verfrissende manier willen om het spijsverteringswelzijn te ondersteunen, dat van nature cafeïnevrij is. Het wordt altijd aanbevolen dat u uw arts raadpleegt over het gebruik van voedingssupplementen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of als u een medische aandoening heeft.

Je kunt van BĒA Biotics dagelijks genieten vanwege de voordelen voor de spijsvertering, of wanneer je een cafeïnevrije boost nodig hebt met ginseng en adaptogenen.

Ja! BEA Biotics is caloriearm en kan perfect gedronken worden op cleanse (Nourish) detox dagen.

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?