Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Iedereen verdient het om beter te bewegen en sporten. Isagenix heeft hiervoor de AMPED lijn uitgebracht. Een sportpakket bestaande uit drie producten voor de drie fases bij het sporten.

Fase 1: PRE-WORKOUT: AMPED Nitro: Train beter. Unieke mix van gerichte ingrediënten om kracht en snelheid te verhogen. Blijf alert dankzij de 80mg cafeïne van natuurlijke oorsprong om je energie te geven voor een geweldige workout. Ga verder, help vermoeidheid te verminderen en lever meer voedingsstoffen aan je spieren, zodat je kunt doorgaan tot die laatste herhaling. Volledig natuurlijk product zonder kunstmatige smaak-, geur- of zoetstoffen. Gecertificeerd door de de World Anti-Doping Agency.

Fase 2: TIJDENS het sporten: AMPED Hydrate: Of je nu een marathon loopt, of gewoon de zaterdag bootschappen doet, goede hydratatie is voor iedereen, niet enkel voor atleten. Dat betekent dat de elektrolyten, vitamines en mineralen in elke slok Amped Hydrate speciaal voor jou zijn gemaakt. Krijg dankzij Amped Hydrate de voedingsstoffen en vloeistoffen terug die doorheen de dagelijkse activiteiten verloren gaan. Les meer dan alleen je dorst, bevredig de behoefte van je lichaam aan essentiële vitaminen en mineralen. Sport langer en beter dankzij de elektrolyten en vitamines tijdens je training. Geen kunstmatige smaak-, kleur- of geurstoffen. Product helpt ook bij migraine of voor mensen die te weinig water drinken doorheen de dag! (Mag ook gebruikt worden tijdens de Detox cleanse dag)

Fase 3: POST-WORKOUT: Amped Post-Workout: houden pijnlijke spieren je weg van je volgende training? Sla nooit meer een sessie over met de Amped Post-Workout, ontworpen om spierweefsel te stimuleren en spierpijn te verlichten. We zien je bij het squat rek! Goed voor alle soorten spierpijn! Herstel snel. Verlicht spierpijn. Slimme ingrediënten: mix van zure kersen, curcumine, astaxanthine, en collageen, waarvan is aangetoond dat ze helpen bij spierherstel en pijn na training. Voor iedereen, niet enkel voor topsporters. Dorstlessende tropische cocktail smaak. Goedgekeurd door World Anti-Doping Agency.

Bestel nu jouw compleet Amped sportpakket op onze shop!

Pakket AMPED sporten

Aangeraden blogartikels

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?