Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Celletoi Advanced Youth is een geavanceerd jeugdserum voor vrouwen en mannen vanaf 25 jaar en ouder.

We kunnen dit evengoed vloeibaar goud noemen. Dit luchtig en luxueus serum bevordert moeiteloos het vernieuwingsproces van je huid en vermindert de tekenen van veroudering. Het geeft je een stralende, jeugdige teint.

Maak kennis met het Celletoi BioFirm Complex™ – de wetenschap achter je vloeibare goud. Een evenwichtige mix van celvernieuwende moleculen die diep inwerken in het huidoppervlak om het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid te bevorderen. Hierdoor worden de tekenen van veroudering drastisch verminderd.

Kenmerken van de Celletoi serum:

 • Zorg dat fijne lijntjes en rimpels minder snel verschijnen. Celletoi Peptide Blend™ bedekt je huid met proteïne voor een gelifte, stralende teint en zichtbaar gereduceerde lijntjes.
 • Stimuleer huidvernieuwing. Het Celletoi BioFirm Complex™ werkt diep in op het huidoppervlak om het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid te bevorderen. Je huid wordt onweerstaanbaar stevig en toont een grotere elasticiteit en betere teint.
 • De perfecte match tussen het Koreaanse schoonheidsritueel en eeuwenoude plantenextracten. De Celletoi Botanical Blend™ helpt om de huid te voeden en beschermen dankzij krachtige antioxidanten zoals ginseng, groene thee en kurkuma.
 • Van ’s ochtends tot ’s avonds. Gebruik je schoonheidsfavoriet ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen voor een stralende huid.
 • Vegan en dierproefvrij. Absoluut zonder dierproeven en 100% plantaardige jeugdserum.

Hoe te gebruiken?

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan. Verspreid na het reinigen de inhoud van een volledige pipet van het serum over je gezicht en hals met een opwaartse beweging, tot het door de huid is opgenomen.

Wat zit in de Celletoi serum?

 • Celletoi BioFirm Complex
  Een evenwichtige mix van fytonutriënten en vijf geconcentreerde groeifactoren die ervoor zorgen dat beginnende lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.
 • Celletoi Peptide Blend
  Een concentraat van multipeptiden dat het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels aanpakt voor een gelifte, heldere teint.
 • Plantenextracten die al eeuwenlang worden gebruikt in schoonheidsproducten.
  De Celletoi Botanical Blend™ bestaat uit eeuwenoude ingrediënten, zoals ginseng, groene thee en kurkuma om je huid te voeden en beschermen.
 • Ceraposome
  Ceramiden die over je huid glijden en zo een beschermlaag vormen om de essentiële vochtbalans van je huid te behouden.

> Celletoi Advanced Youth Serum kopen

Advanced Youth Serum

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?