Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Welkom bij ons nieuwste collageen product! Collageen is misschien wel het meest voorkomende eiwit in het lichaam, maar het collageengehalte van iedereen begint na verloop van tijd af te nemen – zelfs met een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging. Gelukkig kan een dagelijkse portie Collageen Bone Broth helpen de natuurlijke collageenproductie te stimuleren, wat betekent dat je je sterker voelt dan ooit. De Collagen Bone Broth is een collageen kippensoepje met de smaak van geroosterde kip en fijne kruiden. Super lekker dus!

  • Deze collageensoep is goed voor je botten. Regelmatige inname van collageen helpt uw gewrichten sterk en flexibel te blijven.
  • Blijf sterk. Collageenpeptiden en vitamine C helpen het immuunsysteem te beschermen en de elasticiteit van de huid te behouden.
  • Geniet van je weg naar tevredenheid. Met 45 calorieën per portie is Collagen Bone Broth Detoxdag goedgekeurd! Maar met iets dat zo lekker is, grijp je er elke dag naar – en dat keuren we ook goed!

We raden dit product vooral aan bij sporters (fitness), mensen met spierpijn, of dames die graag een gezonde elastische huid willen. Dit product werkt ook goed samen met onze collageen elixir!

Collagen Bone Broth

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?