Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Onze collageen van Isagenix is een Martine Collageen type 1 en bevat vijf gram marine collageen. We ontwikkelen ons product met een speciale technologie, deze heet double nutri technologie. Hierdoor is onze collageen elixir bestand tegen maagzuur, en kan het volledig opgenomen worden in de dunne darm. Collageen kan immers niet door maagzuur. Hierin zijn we uniek in de markt, en heb je een maximale opnamen van collageen.

Vanuit de dunne darm, wordt de collageen opgenomen in het lichaam, wat verbluffende resultaten met zich meebrengt t.o.v. de concurrentie.

Collageen wordt het beste via een elixir luchtdicht en zonlichtproof flesje gedronken. Collageen mag bijvoorbeeld niet in contact komen met lucht, of het gaat oxideren. Daarom dat pillen en poedertjes geen goed idee zijn, en een slecht resultaat geven!

Onze collageen elixir bevat daarnaast ook vitamine C, een botanische tonic die bestaat uit aloa vera, acerola bessen, Goji bessen en kamille extract. Daarboven zit er zink en biotine in, wat zorgt voor sterkere nagels en gezonder haar. De combinatie van dit flesje is bij meerdere clinische proeven als zeer effectief gebleken, en we hebben inmiddels duizenden tevreden klanten in België en Nederland. We hebben een 30 dagen tevredenheidsgarantie via het distrubutiecentrum.

Start vandaag nog met je kuur! Een kuur duurt 2 tot 6 maanden. Bestel via onze Belgische of Nederlandse collageen webshop. Neem één flesje per dag voor het ontbijt.

Isagenix collageen elixir kopen

Aangeraden blogartikels

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?