Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Collageen Elixir FAQ & vragen:

Heb jij nog vragen over collageen of de Isagenix collageen elixir?
Contacteer ons dan zeker per e-mail of Whatsapp.

Extra informatie over de werking van de Isagenix Collageen Elixir:

Isagenix Collageen Elixir FAQ:

Na je 22e verjaardag vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons kan resulteren in minder elasticiteit en rimpels. Dat is waar Collageen Elixir interessant wordt - het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, zink, biotine, vitamine C, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

*Biotine draagt bij tot het behoud van normale huid en een normaal haar. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid. Dit kan ook kaalheid verminderen en afremmen.

Deze hoogwaardige collageen elixir helpt in veel situaties tegen de winterse fenomeen van droge handen, huid en voeten.

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Collageen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoewel Collageen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je huisarts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Doorgaans wordt collageen vanaf 22 jaar gebruikt. Ook sporters hebben er voordeel mee. In de showbiz gebruikt onder andere Kelly Pfaff deze producten.

We raden je aan om één flesje per dag te nemen. Dit gebeurd doorgaans bij het ontbijt. Voor extra smaak in de frigo koelen.

Collageen kan gebruikt worden op de detoxdag.

Collageen vervult een essentiële rol bij de vorming van haarfollikels, de kleine zakjes waar haren uit groeien. De aanwezigheid van collageen bevordert een sneller herstel van deze haarzakjes. Kort gezegd zorgt collageen ervoor dat je haar beter groeit, meer volume en lengte krijgt, minder snel uitvalt en zelfs een verhoogde glans vertoont. Dit effect is merkbaar na 40 dagen, gezien de cyclus van de haargroei. Daarom raden we mensen aan om minstens een kuur van 60 dagen te nemen.

Collageen verbetert de gezondheid van nagels aanzienlijk. Bij het gebruik van collageen groeien nagels sneller en vertonen ze minder breuken. Nagelbreuken wijzen vaak op een verminderde conditie van de nagels. Bovendien resulteert het innemen van collageen in minder broze nagels. Kortom, collageen versterkt je nagels, maakt ze minder broos en bevordert een snellere groei. De groei van nagels duurt heel lang. We raden onze klanten aan minstens 3+ maanden kuur te nemen.

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?