Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Wat is collageen?

Collageen is dé lijm van ons lichaam die alles samenhoudt (Grieks Kolla: lijm – Gen: produceren)

In grote lijnen zorgt collageen voor structuur, samenhang, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsels, waaronder kraakbeen, botten, pezen, ligamenten (gewrichtsbanden), huid, haar en bloedvaten.​

Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt de aanmaak van lichaamseigen collageen af met 2-3% per jaar, vanaf de leeftijd van 50 jaar stopt de productie bijna helemaal.

Waardoor we een collageen tekort krijgen met alle gevolgen van dien: vorming van rimpels, minder stevige huid, donkere kringen, wallen, hangend vel, haaruitval, verminderen van nagelstevigheid.

Door collageen toe te voegen aan jouw dagelijkse routine zal je niet enkel anti-aging werken, maar ook huidvernieuwend (wondzorg, littekens, striemen, cellulitis, acne), haar en nagels verstevigen en je inwendige structuren gaan verbeteren.

Welke resultaten behaal je met onze collageen?

Er wordt aangeraden collageen 60 dagen aaneensluitend te nemen om een optimaal resultaat te zien. Sommige mensen starten de eerste tien dagen met een dubbele inname van collageen. (Eén in de ochtend en één in de avond)

Resultaten na de eerste dertig dagen:

  • 93% vond dat de hydratatie van de huid verbeterde.
  • 90% vond dat ze een stralendere huid kregen.
  • 92% vond dat de huid gezonder aanvoelde.
  • 88% vond dat de helderheid van de huid verbeterde.
  • 91% vond dat ze een jeugdigere uitstraling verkregen.
  • 83% vond dat de stevigheid van de huid verbeterde.

Individuele resultaten kunnen variëren. Kuur start bij voorkeur met 60 dagen.

Neem zeker foto's wanneer je start met collageen van je huid, gezicht, armen, kale plekken haar,...
Zo kun je op het einde duidelijker zien welke verbeteringen je lichaam had met collageen.

Resultaten van de Isagenix collageen elixir na 60 dagen:

suzanne collageen elixir resultaat

 

De resultaten van de collageen hebben gewerkt op minder droge handen, betere hydratatie van de huid, minder rimpels, mooiere glans, haargroei, minder acne,.. Er zijn ook mensen die beter tandvlees hebben, die minder bloed enz. Collageen wordt door het lichaam op diverse plaatsen ingezet. Na de kuur van 40 à 60 dagen kan in sommige situaties de collageen verminderd worden naar één flesje per twee dagen.

> Bestel nu eenvoudig je Collageen Elixir bundel van Isagenix

Wens je extra informatie? Wat de voordelen zijn van collageen, en waarom dit collageen drankje beter is dan collageen poeder of collageen creme die een te lage dossis heeft en teveel oxidatie heeft? Bekijk dan deze informatieve collageen video:

Na je 22e verjaardag vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons kan resulteren in minder elasticiteit en rimpels. Dat is waar Collageen Elixir interessant wordt - het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, zink, biotine, vitamine C, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

*Biotine draagt bij tot het behoud van normale huid en een normaal haar. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid. Dit kan ook kaalheid verminderen en afremmen.

Deze hoogwaardige collageen elixir helpt in veel situaties tegen de winterse fenomeen van droge handen, huid en voeten.

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Collageen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoewel Collageen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je huisarts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Doorgaans wordt collageen vanaf 22 jaar gebruikt. Ook sporters hebben er voordeel mee. In de showbiz gebruikt onder andere Kelly Pfaff deze producten.

We raden je aan om één flesje per dag te nemen. Dit gebeurd doorgaans bij het ontbijt. Voor extra smaak in de frigo koelen.

Collageen kan gebruikt worden op de detoxdag.

Collageen vervult een essentiële rol bij de vorming van haarfollikels, de kleine zakjes waar haren uit groeien. De aanwezigheid van collageen bevordert een sneller herstel van deze haarzakjes. Kort gezegd zorgt collageen ervoor dat je haar beter groeit, meer volume en lengte krijgt, minder snel uitvalt en zelfs een verhoogde glans vertoont. Dit effect is merkbaar na 40 dagen, gezien de cyclus van de haargroei. Daarom raden we mensen aan om minstens een kuur van 60 dagen te nemen.

Collageen verbetert de gezondheid van nagels aanzienlijk. Bij het gebruik van collageen groeien nagels sneller en vertonen ze minder breuken. Nagelbreuken wijzen vaak op een verminderde conditie van de nagels. Bovendien resulteert het innemen van collageen in minder broze nagels. Kortom, collageen versterkt je nagels, maakt ze minder broos en bevordert een snellere groei. De groei van nagels duurt heel lang. We raden onze klanten aan minstens 3+ maanden kuur te nemen.


×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?