Telefoon

+32497672010

E-mail

info@collageenexpert.be

Openingstijden

Shop 24/24

Er wordt aangeraden collageen 40 tot 60 dagen aaneensluitend te nemen om een optimaal resultaat te zien. Sommige mensen starten de eerste tien dagen met een dubbele inname van collageen. (Eén in de ochtend en één in de avond)

Resultaten na de eerste dertig dagen:

  • 93% vond dat de hydratatie van de huid verbeterde.
  • 90% vond dat ze een stralendere huid kregen.
  • 92% vond dat de huid gezonder aanvoelde.
  • 88% vond dat de helderheid van de huid verbeterde.
  • 91% vond dat ze een jeugdigere uitstraling verkregen.
  • 83% vond dat de stevigheid van de huid verbeterde.

Individuele resultaten kunnen variëren. Kuur start bij voorkeur met 60 dagen, met een minimum van 40 dagen.

Neem zeker foto’s wanneer je start met collageen van je huid, gezicht, armen, kale plekken haar,…
Zo kun je op het einde duidelijker zien welke verbeteringen je lichaam had met collageen.

Resultaten van de Isagenix collageen elixir na 40 tot 60 dagen:

 

De resultaten van de collageen hebben gewerkt op minder droge handen, betere hydratatie van de huid, minder rimpels, mooiere glans, haargroei, minder acne,.. Er zijn ook mensen die beter tandvlees hebben, die minder bloed enz. Collageen wordt door het lichaam op diverse plaatsen ingezet. Na de kuur van 40 à 60 dagen kan in sommige situaties de collageen vermindert worden naar één flesje per twee dagen.

> Bestel nu eenvoudig je Collageen Elixir bundel van Isagenix

Wens je extra informatie? Wat de voordelen zijn van collageen, en waarom dit collageen drankje beter is dan collageen poeder of collageen creme die een te lage dossis heeft en teveel oxidatie heeft? Bekijk dan deze informatieve collageen video:

Na je 22e verjaardag vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons kan resulteren in minder elasticiteit en rimpels. Dat is waar Collageen Elixir interessant wordt - het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, zink, biotine, vitamine C, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

*Biotine draagt bij tot het behoud van normale huid en een normaal haar. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid. Dit kan ook kaalheid verminderen en afremmen.

Deze hoogwaardige collageen elixir helpt in veel situaties tegen de winterse fenomeen van droge handen, huid en voeten.

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Collageen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoewel Collageen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je huisarts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Doorgaans wordt collageen vanaf 22 jaar gebruikt. Ook sporters hebben er voordeel mee. In de showbiz gebruikt onder andere Kelly Pfaff deze producten.

We raden je aan om één flesje per dag te nemen. Dit gebeurd doorgaans bij het ontbijt. Voor extra smaak in de frigo koelen.

Collageen kan gebruikt worden op de detoxdag.

Dit is de website van een Associate van Isagenix. Wij helpen klanten in de Benelux. We verkopen collageen in zowel Nederland als België.

Koop Isagenix Collageen Elixir

Hoe tevreden ben van je van Collageen Elixir?

Beoordeel het product via de sterretjes.

Gemiddelde beoordeling 3.4 / 5. Aantal stemmers: 74

Nog geen stemmen. Beoordeel als eerste de collageen.

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?