Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Vanaf je 25e gaat de collageen productie in je eigen lichaam verminderen. Hierdoor krijgen mensen bijvoorbeeld rimpels en een minder egale huid. Daarom kiezen veel mensen eens ze ouder worden om collageen te gebruiken. Dit zowel in de beauty als sportwereld.

Waarom collageen gebruiken?

Collageen inname via hydrolised elixir van ISagenix, gaat je lichaam helpen zijn stevigheid te herstellen. Zowel via de huid, haren, nagels als soepeler gewrichten en spieren. Wie dit niet doet, gaat naarmate hij ouder is, een afname hebben van de soepelheid van het lichaam als van de spieren en gewrichten.

Wanneer collageen innemen?

Vanaf de leeftijd van 25 jaar en hoger kun je 5 gram collageen elixir van Isagenix innemen per dag. Bij voorkeur s’ochtends op een nuchtere maag. Schud het flesje goed voor gebruik.

Waar collageen Elixir van Isagenix kopen?

Wij verkopen deze elixir in zowel België als Nederland. Een halve kuur is 40 flesjes en volledige kuur is 60 flesjes. Mensen met langdurige klachten nemen het flesje soms levenslang omdat ze zo tevreden zijn van de werking van het product. Koop hier in onze Belgische collageen shop, of hier in onze Nederlandse collageen shop. We raden aan om de bundel van 60 flesjes te geven om te starten. Er is een 30 dagen tevredenheids geld-terug garantie op dit product.

 

Aangeraden blogartikels

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?