Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

1. Collageen innemen op een nuchtere maag

Zo wordt collageen direct opgenomen en wordt het niet afgebroken door maagzuur. De Isagenix collageen elixir heeft tevens een speciale gepatenteerde technologie die hydrolyzed collageen heet, en zorgt dat de collageen pas NA de maag opgenomen wordt. Je kunt dus het beste de collageen elixir opnemen s’ochtends of s’avonds voor het slapen.

2. Altijd 5 gram collageen innemen in elixir vorm

Studies toonden aan dat collageen pas werking heeft bij een dagelijkse inname van marine collageen van 5 gram per dag. Dit voor een periode van 60 dagen. Zorg dat het altijd in elixir vorm is. Collageen poeder of pillen oxideren als het in contact komt met de lucht. De Isagenix collageen elixir wordt in minder dan een seconde geproduceerd in een flesje, zodat er geen contact is met zuurstof!

3. Waarom collageen innemen?

Collageen gaat ervoor zorgen dat je minder rimpels hebt, minder spierpijn na het sporten, mooiere egalere huid, haargroei, betere huidkwaliteit na contact met zon, minder droge handen. Je lichaam kan collageen op meerdere manieren gebruiken. We hebben zowel klanten die topsport doen, beauty klanten, als klanten met langdurige spierziektes zoals fibromyalgie.

4. Waar kan ik collageen kopen?

Wij verkopen collageen voor België en Nederland. Zowel voor particulieren als professionelen. We raden aan altijd een volledige kuur van 60 dagen te kopen bij de eerste bestelling. Voor cashback of samenwerkingen, contacteer ons vrijblijvend!

 

Aangeraden blogartikels

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?