Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Collageen is momenteel één van de populairste trends in de beauty wereld. In dit artikel vertellen we wat collageen is, en wat vijf voordelen zijn voor het nemen van collageen Elixir van Isagenix.

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons menselijk lichaam. In totaal zijn er 18 verschillende types collageen die deelnemen aan verschillende stofwisselingsprocessen in ons lichaam. Collageen gaat eveneens de weefselstructuren in ons lichaam ondersteunen; zoals spierweefsel.

Collageen gaat structuur, stevigheid en elasticiteit geven aan botten, spieren, pezen, huid, kraakbeen en ligamenten. Naarmate we ouder worden, verminderd de natuurlijke aanmaak van collageen in ons lichaam. Vanaf de leeftijd van 20-25jaar, daalt de eigen collageen productie met 1% per jaar. Hierdoor ontstaan rimpels, droge handen, meer spierpijn na fitness,…

Welke voordelen kan collageen bieden aan je lichaam?

 1. Verbetering van de huid
  Collageen supplementen dragen bij tot de elasticiteit en hydratatie van de huid. Studies hebben aangetoond dat 5 gram collageen per dag een opmerkelijk verbetering teweeg brengt. Men zal minder last hebben van de vorming van rimpels. Droge handen zullen verleden tijd zijn.
 2. Versterking van je botten
  Wist je dat je botten voor het grootste deel bestaan uit collageen? Collageen heeft ze structuur en houdt ze sterk. Naarmate je ouder wordt, worden je botten brozer en duurt het langer voor je botten genezen na een kwetsure. De kans op osteoporose en lage botdichtheid worden groter naarmate je ouder wordt.Studies tonen aan dat het dagelijks nemen van collageen (5 gram), je botten sterker worden, en het verouderingsproces van je botten vertraagd, en zelfs zorgt voor nieuwe botsubstantie op te bouwen!
 3. Verbeterde gezondheid van je gewrichten
  Mensen die last hebben van spierpijn na een training, of mensen die chronische aandoening hebben zoals fibromyalgie, hebben vaat ook baat bij het nemen van collageen elixir van Isagenix. Collageen verbeterd de gewrichten, en laat de spierpijn en ontstekingen te verminderen. (Mensen met chronische aandoening kijken best ook eens naar Xango Reserve artikel op onze site)
 4. Spiermassa opbouwen
  Collageen is een enorm belangrijk eiwit voor het opbouwen van spieren, immers 1-10% van spierweefstel bestaat uit collageen. Zo worden collageenpeptiden vaak gebruikt bij o.a. atleten om de hersteltijd na een intensieve training aanzienlijk te verkorten.
 5. Haargroei en betere nagels
  Collageen kan een positief effect hebben bij haargroei bij zowel kaal wordende mannen als vrouwen. Het haar zijn kwaliteit zal eveneens verbeteren. Snel brekende nagels worden voorkomen. We hebben al meerdere sporters gehad die collageen namen voor hun spieren, en na twee maanden ook opmerkten dat ze extra haargroei hadden!

Hoe collageen innemen?

Marina collageen is de beste vorm. Alle studies tonen aan dat je 5 gram collageen per dag mag innemen vanaf 25 jaar om daadwerkelijk resultaat te zien. Collageen gaat oxideren als het in contact komt met lucht! Het moeten daarop afgesloten capsules zijn! De collageen Elixir van isacollageen is daarom perfect! Drink elke ochtend één flesje die fris uit de koelkast komt, en ervaar na 60 dagen de resultaten! Bestel vandaag nog je collageen Elixir, of bel ons voor meer informatie!

Aangeraden blogartikels

1 Comment

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?