Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Collagen Elixir™ is een krachtig vis collageensupplement aangevuld met vitamine C, mineralen en superfruits zoals goji- en acerolabes om je huid van binnenuit te hydrateren en te voeden. Laten we dieper ingaan op deze schoonheid – stimulerende ingrediënten! 

Marine collageenmengsel 

Deze mix van collageenpeptiden is afkomstig van in het wild gevangen diepzeevissen, zoals kabeljauw, koolvis en schelvis. Deze vissen zijn van nature rijk zijn aan type I-collageen. Deze vorm van marine collageen bevat de aminozuren proline, glycine en hydroxyproline, die de natuurlijke aanmaak van collageen door het lichaam ondersteunen en een gezonde, gehydrateerde huid helpen bevorderen.  

Een synergetische melange van Superfruits en Botanicals

Isagenix Collagen Elixir bevat een gepatenteerde mix van botanische ingrediënten die traditioneel worden gebruikt voor de gezondheid van de huid, waaronder fytonutriëntenrijke extracten van goji en acerolabessen, hydraterende aloe vera sap en verzachtende kamille.  

Collageen – Stimuleren van voedingsstoffen:

AscorbinezuurAscorbinezuur, dat van nature voorkomt in citrusvruchten, staat ook bekend als vitamine C en is een antioxidant vitamine die uw natuurlijke collageenproductie ondersteunt en uw huid helpt beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. 

Zinkgluconaat: Een bron van zink en een sleutelmineraal in de collageensynthese, speelt een vitale rol in de gezondheid van huid, haar en nagels. 

Biotine: een in water oplosbare voedingsstof die behoort tot de B-groep van vitamines die een belangrijke rol spelen bij de gezondheid van haar, huid en nagels. 

Geweldig – Proevende natuurlijke smaak:

Appelsapconcentraat: gemaakt van gefilterd appelsap, appelsapconcentraat heeft een milde smaak en kleur, waardoor het ideaal is voor natuurlijke zoetheid en fruitige smaakverbetering. 

Natuurlijke aroma‘s: is een gereguleerde term die wordt gebruikt om aroma’s te definiëren die zijn gemaakt met alleen componenten die in de natuur voorkomen. Ze zijn over het algemeen gemaakt van etherische oliën, essences of extracten; fruitsappen; en specerijen. De natuurlijke smaken van Collagen Elixir zijn cranberry, druif en zoete appel.

Stevia-bladextract: een Zuid-Amerikaans kruid dat van nature zoeter is dan suiker en geen calorieën bevat. 

Andere ingrediënten:

Acacia gum: Een in water oplosbare emulgator afgeleid van de acaciaboom die zorgt voor een consistente textuur .  

Citroenzuur : citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten en verlaagt de pH om de versheid te behouden.  

Zonnebloemlecithine: een natuurlijke emulgator die ervoor zorgt dat vetten en water zich niet scheiden om zachtheid te verkrijgen. 

Nee – Compromiskwaliteit goed voor en de planeet!

Collagen Elixir is zorgvuldig samengesteld met onze planeet in gedachten en maakt gebruik van collageen dat is afgeleid van de huid en botten van in het wild gevangen vis die anders zou worden weggegooid. Bovendien is elke fles gemaakt van 100% recyclebare materialen. Isagenix volgt een compromisloos kwaliteitsbeleid dat ervoor zorgt dat elk product dat je ontvangt, voldoet aan de hoogste productie- en kwaliteitsnormen. 

Nu is het aan jou! Wil je een collageen kuur starten? Bestel dan nu op de website of contacteer ons op Whatsapp!

ingrediënten Isagenix collageen elixir

Aangeraden blogartikels

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?