Whatsapp/GSM:

+32497672010

E-mail:

[email protected]

Openingsuren:

Shop 24/24

Gepubliceerde studie: collageen elixer verbetert het uiterlijk van de gezichtshuid aanzienlijk

Isagenix Collagen Elixir™ is een wetenschappelijk geformuleerde formule die marine collageenpeptiden, gojibes, acerolakers en aloë vera-extracten combineert met huidondersteunende voedingsstoffen zoals vitamine C, zink en biotine.

In samenwerking met deskundige voedings- en cosmetische wetenschappers van de Chia Nan University in Taiwan heeft Isagenix de gezondheidsvoordelen van collageen elixer voor de huid klinisch aangetoond in een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo gecontroleerde studie. De studie is onlangs gepubliceerd in het Journal of Food Science and Nutrition.

Onderzoekers ontwierpen een rigoureus onderzoek van vier weken met behulp van geavanceerde beeldvormings- en detectietechnologieën. De zestig volwassen studiedeelnemers werden willekeurig toegewezen om gedurende vier weken dagelijks collageen elixer of een placebo drank te consumeren. Er werden geen huidirritatie of bijwerkingen gemeld met Isagenix Collagen Elixir.

Als onderdeel van het onderzoeksontwerp selecteerden de onderzoekers metingen die verband hielden met normale chronologische veroudering en versnelde door zonneschade veroorzaakte fotoveroudering in de huid.

Studiemetingen gerichte huidstructuur, -functie en -uiterlijk

Elke studiedeelnemer onderging uitgebreide gezichtsbeeldvorming en -analyses voordat de studie begon en eindigde. De studie evalueerde:

Collageen dichtheid

De dichtheid van collageen in de diepe lagen van de huid neemt af met het ouder worden, wat bijdraagt ​​aan veel zichtbare tekenen van huidveroudering. Een ultrasoon apparaat met hoge resolutie, ontworpen voor wetenschappelijke huidanalyse, werd gebruikt om veranderingen in de collageendichtheid te beoordelen.

Elasticiteit van de huid

De elasticiteit van de huid neemt af met het ouder worden, wat resulteert in een slappe of slappe huid. Elasticiteit werd geëvalueerd met een gespecialiseerde sonde die is ontworpen om veranderingen in het rekvermogen van de huid te detecteren.

Fijne lijntjes en rimpels

Toenemende lijnen en rimpels zijn een van de kenmerken van huidveroudering. Er werd een precisie-gezichtsscaninstrument gebruikt om de huidcondities van het oppervlak te meten en een nauwkeurige evaluatie te geven van de aanwezigheid en diepte van rimpels.

Vocht van de huid

Het vermogen van de huid om vocht vast te houden neemt af met het ouder worden, wat leidt tot een grotere uitdroging en een verbeterde zichtbaarheid van bestaande rimpels. Veranderingen in de hydratatie van de huid werden gemeten met een gespecialiseerde sensor die met een kleine elektrische stroom de hydratatie aan het huidoppervlak detecteert.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie beschrijft donkere vlekken of vlekken op de huid die resulteren in een ongelijkmatige teint. Onderzoekers evalueerden verschillende metingen van hyperpigmentatie, waaronder een beoordeling van de algehele huidskleur, helderheid en zichtbare donkere vlekken. UV-lichtfotografie werd gebruikt om UV-huidvlekken te meten die een teken zijn van schade door de zon die onzichtbaar is bij normaal licht.

Belangrijkste bevindingen van de studie

Onderzoekers documenteerden indrukwekkende veranderingen in de huid van de deelnemers aan de studie, waaronder verhoogde collageendichtheid, huidelasticiteit, vocht en helderheid aan het einde van de vier weken durende studie. Andere bevindingen waren onder meer het verminderen van rimpels en zichtbare en UV-vlekken.

Verhogingen van collageenniveaus

Uit de studie bleek dat Collageen Elixir de dichtheid van het gezichtscollageen bij de deelnemers aanzienlijk verhoogde na vier weken dagelijkse consumptie.

Verbeteringen in elasticiteit en vocht

Dagelijkse consumptie van Collageen Elixir resulteerde in een significante toename van zowel de elasticiteit als het vochtgehalte van de gezichtshuid bij de deelnemers aan de studie.

Vermindering van de verschijning van rimpels

Na vier weken ervaarde 70% van de deelnemers een meetbare vermindering van zichtbare rimpels.

Vermindering van hyperpigmentatie, inclusief zichtbare en UV-vlekken

Het consumeren van collageen elixer leidde tot een vermindering van hyperpigmentatie, waaronder een vermindering van zowel zichtbare als UV-vlekken in vergelijking met de basismetingen van de deelnemer. Andere voordelen waren verbeteringen van de huidskleur, met een significante toename van de helderheid van de huid na vier weken suppletie met Collagen Elixir.

Over het algemeen resulteerde het consumeren van Collageen Elixir in wijdverbreide voordelen voor de gezondheid van de huid, waarbij 100% van de proefpersonen verhoogde collageen niveaus had, 90% meer vocht, 97% meer elasticiteit en 70% van de proefpersonen minder rimpels vertoonde na vier weken kuur.

Start vandaag met jouw collageen kuur van 60 dagen! Bestel nu in onze shop met standaard 10% korting en gratis verzending voor nieuwe klanten!

Referentie:

Lin YK, Liang CH, Lin YH, Chan ST, Gumpricht E, et al. (2022) Anti-Aging Effects of Hydrolyzed Collagen Beverage with Herbal Extracts on Facial Skin: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled TrialJ Food Sci Nutr. 8: 128.

 

collageen studie Isagenix wetenschap

Aangeraden blogartikels

Leave A Comment

×

 

Hallo!

Klik op onderstaande klantendienst contact om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?